Třeboňská lázeňská matiné 2024

Slatinné lázně Třeboň
V lednu tohoto roku byl spuštěn ve spolupráci s hudebníkem, violoncellistou Symfonického orchestru Českého rozhlasu, organizátorem a dramaturgem hudebního festivalu Okolo Třeboně Pavlem Barnášem nový kulturní cyklus koncertů pod názvem Třeboňská lázeňská matiné 2024. Hudební pořad je určen jak pro lázeňské hosty, tak pro veřejnost, a konat se bude pravidelně každou třetí neděli v měsíci od 11.00 hodin. Vstupné na koncerty je zdarma.

Jeho cílem je naladit posluchače jednou za měsíc do příjemné nedělní pohody, kdy uslyší své oblíbené melodie. Podle slov Pavla Barnáše dramaturgie lázeňských matiné nabídne koncerty klasiky i jazzové či swingové muziky v podání komorních souborů s renomovanými hudebníky.

"Je pro mne velkým potěšením, že se mohu podílet na dramaturgii nového projektu, který v kulturním spektru doposud v Třeboni chyběl. Věřím, že tyto koncerty budou pro návštěvníky kulturním zážitkem, za kterým se budou do naší krásné Třeboně znovu vracet a třeboňská matiné se stanou nedílnou součástí lázeňské pohody,“ svěřil se se svými pocity Pavel Barnáš.

Druhý díl se uskuteční v neděli 18. února od 11 hodin ve Společenském sále Lázeňského domu Aurora. Vystoupí Czech Accordion Ensemble.

„Všechny srdečně zvu na vystoupení našeho akordeonového kvarteta pod vedením pana profesora Horáka. Těšit se můžete na hru čtyř akordeonů, což je v Čechách dost jedinečné složení hudebního tělesa. Představíme vám hudbu od baroka po španělské tango. V repertoáru máme skladby od Fr. Händela, J.  S. Bacha až po Astora Piazzella, což byl argentinský skladatel tanga," představil koncert Martin Šulc, mladý talentovaný hudebník, který vyhrál v Maďarsku talentovou show v žánru klasické hudby Virtuosos.

Aktuální informace

Důležité novinky nebo lázeňský časopis k ranní kávě

Slatinné lázně Třeboň

Pobyt s výlovem rybníku Rožmberk

Jedinečná podzimní nabídka spojená s výlovem krále rybníků - Rožmberku

Více informací
Slatinné lázně Třeboň

Saunová noc v Třeboni

Chystáte se přijet do Třeboně a máte rádi sauny? Máme pro vás nabídku, která se neodmítá. Pojďte společně s námi prožít třeboňskou Saunovou noc. V pátek 20. září od 18 do 23 hodin v Třeboňském saunovém světě.

Více informací
Slatinné lázně Třeboň

AKCE SRPEN 10% SLEVA!!

Třeboňské lázně pro vás připravily speciální akci na doprodej volných pokojů ve výši 10 % na všechny pobyty... 

Více informací